TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE LJUBOVIJA
LATINICA  |   ĆIRILICA

Uspešno realizovan "Konkurs za izbor najlepše turističke fotografije u Ljuboviji 2017"

Turistička organizacija Ljubovija tradicionalno sprovodi "Konkurs za izbor najlepše fotografije godine". Tako je i ove godine konkurs raspisan 15.novembra i trajao je do 15.decembra 2017.godine. Jedan učesnik je imao pravo da pošalјe najviše pet fotografija, koje predstavlјaju kadar sa područja naše opštine, turistički lokalitet, sliku sa neke od naših manifestacija, pejzaža...
Broj učesnika je bio veliki, a pristigle fotografije izuzetne. Žiri u sastavu lokalnih fotografa i člana Upravnog odbora Turističke organizacije Ljubovija Dragolјuba Panovića nije imao ni malo lak zadatak. Pregledali su nekoliko puta sve prispele fotografije, eliminisali deo, pa ponovo pregledi, eliminacije i posle višečasovnog posmatranja i procene odabrali pobedničku fotografiju. Prvo mesto-fotografija Dragana Pavlovića (nagrada je slika na platnu panorama Ljubovije poklon fotografske radnje "Foto video MB" iz Ljubovije i set suvenira Turističke organizacije Ljubovija). Drugo mesto-fotografija Katarine Jovanović (nagrada je set suvenira Turističke organizacije Ljubovija).
Treće mesto-fotografija Marine Radić (nagrada je set suvenira Turističke organizacije Ljubovija). Diplomu za promotivni film o turističkim potencijalima opštine Ljubovija, van konkurencije, su osvojili učenici OŠ u Gornjoj Trešnjici, koji su sa svojim nastavnikom Mihailom Stević kreirali jednu lepu prezentaciju. Učenici-Sanja Jevtić, Marko Pavlović, Momir Jevtić, Milanka Pavlović. Za učenike i nastavnika organizujemo prijem u turističkoj organizaciji i tom prilikom ih nagrađujemo suvenirima Turističke organizacije Ljubovija.
U prilogu su pobednička fotografija i fotografije koje su drugo i treće mesto, kao i one koje su ušle u uži izbor.
O nama

Turistička organizacija opštine Ljubovija je osnovana sa ciljem valorizacije, očuvanja i zaštite turističkih vrednosti i unapređenja i razvoja turizma na teritoriji opštine Ljubovija.

Zadaci Turističke organizacije Ljubovija su:

  • 1. obogaćivanje i podizanje nivoa kvaliteta turističkih sadržaja,
  • 2. organizovanje turističke informativno-promotivne delatnosti,
  • 3. organizovanje manifestacija,
  • 4. unapređenje i promocija,
  • 5. unapređivanje turizma u opštini,
  • 6. učešće u razradi i sprovođenju lokalne turističke politike,
  • 7. unapređenje uslova za prihvat i boravak turista.