TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE LJUBOVIJA
LATINICA  |   ĆIRILICA

Prvomajski uranak na obali Drine-preporuka Turističke organizacije Ljubovija

Svim lјubitelјima prirode, reke, lјudima vedrog duha preporučujemo da predstojeće prvomajske praznike provedu u vikend naselјima i smeštajnim kapacitetima na obali Drine. Jutra na obali ove reke su nezaboravna. Prva jutarnja kafa sa pogledom na jednu od najlepših evropskih reka, topla dobrodošlica naših domaćina učiniće da nam se iznova i iznova vraćate. Naši domaćini pripremili su za vas izuzetno povolјe pakete za boravak u vreme praznika. Smeštaj je na samoj obali Drine, a gastronomska ponuda je praznik za oči i sva čula. Ovde se sprema domaća hrana od organskih namirnica, služi med, rakija koju domaćini sami proizvode, kupinovo vino, voće i povrće iz njihovih voćnjaka i povrtnjaka.
Preporučujemo vam "Etno selo Vrhpolјe" u Vrhpolјu, "Vilu Zeleniku" u Vrhpolјu, "Tadića vajate" u Drlačama, "Drinsku milinu" u Drlačama, "Drinsko svitanje" u Gornjoj Trešnjici, "Odmor na Drini Savić", a za lјubitelјe hotelskog smeštaja hotel "Drinsku lastu". Promotivne pakete možete pronaći na našem sajtu.
Prvomajski praznici pored tradicionalnog uranka obiluju drugim dešavanjima. U "Etno selu Vrhpolјe" organizuje se tradicionalna "Gulašijada"-1.maja, a u popodnevnim časovima na kamp na obali Drine u blizini "Etno sela Vrhpolјe" pristižu učesnici međunarodne kajak kanu regate.
Očekujemo veliki broj turista u vreme praznika u našem kraju, želimo im dobrodošlicu, prijatan boravak, a mi ćemo se potruditi da budemo dobri domaćini.
O nama

Turistička organizacija opštine Ljubovija je osnovana sa ciljem valorizacije, očuvanja i zaštite turističkih vrednosti i unapređenja i razvoja turizma na teritoriji opštine Ljubovija.

Zadaci Turističke organizacije Ljubovija su:

  • 1. obogaćivanje i podizanje nivoa kvaliteta turističkih sadržaja,
  • 2. organizovanje turističke informativno-promotivne delatnosti,
  • 3. organizovanje manifestacija,
  • 4. unapređenje i promocija,
  • 5. unapređivanje turizma u opštini,
  • 6. učešće u razradi i sprovođenju lokalne turističke politike,
  • 7. unapređenje uslova za prihvat i boravak turista.