TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE LJUBOVIJA
LATINICA  |   ĆIRILICA

"Drinska milina" u Drlačama

Desetak kilometara od Ljubovije, u selu Drlače na samoj obali Drine prostire se turistički kompleks "Drinska milina". Smešten je u neposrednoj blizini "Tadića vajata". Posle izgradnje "Tadića vajata" i izuzetno velikog interesovanja turista za boravak na Drini naši domaćini Milan i Rada Tadić su rešili da naprave još jedan kompleks za smeštaj gostiju "Drinsku milinu" i sa svojim susedom Draganom Tadićem se uklјuče u turističku ponudu seoskog turizma u Drlačama. Udruženi mogu da smeste jedan autobus turista.
"Drinska milina" kako joj ime kaže prava je milina za lјubitelјe prirode, reke, odmor uz žubor Drine i cvrkut ptica. Rada, mlada domaćica, je tu da gostima pripremi kvalitetnu azbukovačku hranu po želјi. Hranu koju služe gostima sami proizvode-sir, kajmak, voće i povrće, rakiju, domaće sokove. Sve je organskog porekla i punog ukusa. Milan domaćin je tu da organizuje spust Drinom čamcima, vožnju kvadom, obilazak terena, a sve po želјi turista.
Popunjenost kapaciteta tokom čitave godine je izuzetna. Zadovolјni turisti domaći i strani se vraćaju u sve većem broju, sa prijatelјima i rođacima. U poslednje vreme nekoliko mladenaca iz velikih gradova je poželelo da se na večnu lјubav zakune baš u ovom turističkom kompleksu. Rada i Milan su se potrudili da pripreme prostor i prilagode sve mladencima i gostima.
Zadovolјni su gosti, zadovolјni i domaćini, a to je svrha i smisao svakog posla posebno u turizmu.
Informacije i rezervacije:
Rada i Milan Tadić-064/411-30-45.
O nama

Turistička organizacija opštine Ljubovija je osnovana sa ciljem valorizacije, očuvanja i zaštite turističkih vrednosti i unapređenja i razvoja turizma na teritoriji opštine Ljubovija.

Zadaci Turističke organizacije Ljubovija su:

  • 1. obogaćivanje i podizanje nivoa kvaliteta turističkih sadržaja,
  • 2. organizovanje turističke informativno-promotivne delatnosti,
  • 3. organizovanje manifestacija,
  • 4. unapređenje i promocija,
  • 5. unapređivanje turizma u opštini,
  • 6. učešće u razradi i sprovođenju lokalne turističke politike,
  • 7. unapređenje uslova za prihvat i boravak turista.