Dodelјene nagrade pobednicama konkursa Turističke organizacije

Turistička organizacija opštine Ljubovija raspisala je u ovoj godini dva nagradna konkursa, za izbor najlepšeg dvorišta i balkona i za izbor najlepše turističke fotografije. Konkurs za najlepše dvorište i balkon trajao je od 1. juna do 15. jula, a za izbor najlepše turističke fotografije od 18. novembra do 18. decembra. Direktorka Turističke organizacije Jelena Tešić uručila je nagrade pobednicama konkursa.
Prvo mesto za najlepše dvorište i baštu osvojila je Snežana Trijić, drugo mesto pripalo je Dušici Marković, a na trećem je Svetlana Božić. Sve tri učesnice nagrađene su vaučerom od po 5.000 dinara za kupovinu materijala za uređenje dvorišta. Nagrada za najlepšu turističku fotografiju pripala je Aleksandri Lazić. Ona je nagrađena poklon vaučerom vikend za dve osobe u turističkom domaćinstvu "Lane" Vrhpolјe.
Turistička organizacija opštine Ljubovija zahvalila se učesnicima na konkursu i poželela srećne novogodišnje i božićne praznike svim sugrađanima, turističkim radnicima i gostima naše opštine.