ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ЉУБОВИЈА
ЋИРИЛИЦА  |   ЛАТИНИЦА

Све је спремно за наступ на предстојећем сајму туризма у Београду од 21. до 24.02.2019.г.

Све је спремно за наступ и представљање на предстојећем сајму туризма у Београду. Туристичка организација општине Љубовија је закупила штанд на сајму туризма у Београду, који се одржава од 21. до 24. фебруара 2019.године. Ове године наступамо са ТО Лозница, Крупањ и Мали Зворник. Председници све четири општине су договорили да наступимо као регија Подриње, јер ће ускоро бити формирана и регионална ТО Подриња. Штанд је површине 136 м2, отворен са све четири стране за посетиоце, на атрактивној локацији на уласку у сајамску халу број 4, делу сајамске хале у којој се представља домаћа туристичка понуда. Свака од четири општине имаће по неколико инфо пултова, своје столове за госте. Припремљен је атрактиван промотивни материјал који представља туристичку понуду наше општине. Спремамо се за комплексан и свеобухватан наступ на сајму и потрудићемо се да представимо све аспекте туристичке понуде наше општине.
Посебан акценат ставићемо на промоцију смештајних капацитета на Дринској ривијери и објектима сеоског туризма, гастрономске понуде, манифестација, верског туризма, могућности за спорт и рекреацију...Промоција реке Дрине, планине Бобије и садржаја везаних за њих заузеће централно место, јер су оне окосница развоја туризма у Азбуковици. Очекујемо велики број медија, посетилаца на штанду и успешну промоцију комплетне туристичке понуде општине Љубовија.
О нама

Туристичка организација општине Љубовија је основана са циљем валоризације, очувања и заштите туристичких вредности и унапређења и развоја туризма на територији општине Љубовија.

Задаци Туристичке организације Љубовија су:

  • 1. обогаћивање и подизање нивоа квалитета туристичких садржаја,
  • 2. организовање туристичке информативно-промотивне делатности,
  • 3. организовање манифестација,
  • 4. унапређење и промоција,
  • 5. унапређивање туризма у општини,
  • 6. учешће у разради и спровођењу локалне туристичке политике,
  • 7. унапређење услова за прихват и боравак туриста.